Рождественски острови

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Рождественски острови

Имот за продажба в Коледен остров

Искате ли да се преместите и да купите имот за продажба на Коледните острови?

Островът на Коледа е малък остров, принадлежащ политически на Австралия и разположен в Индийския океан на юг от Индонезия. Столицата е Flying Fish Cove.

Островът на Коледа е точка в Индийския океан, разположена на 2600 км северозападно от Пърт, в Западна Австралия. Въпреки че е австралийска територия, най-близкият й съсед е Ява на 360 км.

 

Известен като Галапагос в Индийския океан, Коледният остров е домакин на поне 24 вида, които не се срещат никъде другаде на планетата: това е повече от всяка друга австралийска защитена зона. Те включват най-големите морски птици в живота и рака на червената земя на острова, чиято необикновена годишна миграция наскоро беше гласувана от натуралиста сър Дейвид Атънбъроу като едно от десетте най-големи природни преживявания за всички времена.

Интересувате ли се от закупуване, наемане или инвестиране в имоти за продажба на остров Кризма в Flying Fish Cove?, Ние признаваме, че изборът на подходящо предградие, където да се купи имот за продажба в Коледен остров, не е лесен.

 

За да дадем разбиране за начина на живот, предлаган от Flying Fish Cove, ние събрахме цялата подходяща пазарна информация, ключови факти, демографски данни и статистически данни, за да ви помогнем да вземете безопасно и информирано решение.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB